duurzaam5.jpg

Voordelen Semi-Con ondergrondse containers

1. Ondergrondse containers zijn optisch zeer aantrekkelijk en nemen bovengronds weinig ruimte in beslag. U kunt de fraaie containers desgewenst duidelijk in het zicht plaatsten, waardoor er meer toezicht en controle is.
2. De ondergrondse containers wordt voor ruim tweederde in de grond geplaatst. Door de natuurlijke bodemtemperatuur van tien á vijftien graden Celsius wordt het gisting- en rottingsproces van het afval - zelfs tijdens de warme zomermaanden - vertraagd. Bovendien ligt het oudste afval altijd op de bodem. De overlast aan geur en ongedierte is hierdoor minimaal.
3. Het ondergrondse systeem werkt geluiddempend, wat vooral prettig is bij de inzameling van flessenglas.
4. De ondergrondse containers wordt niet geledigd via de inwerpopening, waardoor deze schoner blijft en de afvalinzameling een stuk hygiënischer verloopt.
5. Door de ronde vorm en de verticale opslag comprimeert het afval. Deze comprimerende werking, gecombineerd met de grote containerinhoud, zorgt ervoor dat uw container minder vaak geledigd hoeft te worden wat kostenbesparend werkt.
6. De ondergrondse containers zijn te voorzien van een scharnierbaar deksel waardoor ook grof afval en/of grote hoeveelheden afval makkelijk gedeponeerd kan worden. Er is tevens een afsluitbaar inwerpdeksel verkrijgbaar, zodat de ondergrondse containers niet voor iedereen toegankelijk is.
7. Ervaring leert dat reguliere containers gebruikt kunnen worden voor inbraak en brandstichting. Door de verankering in de grond is dit met een ondergrondse containers niet mogelijk. Verzekeringsmaatschappijen hebben hier derhalve de voorkeur voor.
8. De inwerpopening bevindt zich op ruim één meter boven de grond. Hierdoor is de ondergrondse containers (uit arbotechnisch oogpunt) zeer gebruiksvriendelijk, ook voor kinderen en minder validen.
9. De ondergrondse containers zijn onderhoudsarm en de afvalsoort is eenvoudig te veranderen door het naambord op de container aan te passen.
10. De ondergrondse containers zijn verkrijgbaar in diverse inhoudsmaten waardoor voor elke soort en elke hoeveelheid afval een geschikt type te leveren is.

 

Alle ondergrondse containers worden volledig op maat gemaakt. U kunt uw container naar wens voorzien van extra mogelijkheden. Dit alles maakt de ondergrondse containers een praktische en professionele oplossing voor afvalinzameling, die ook nog eens aantrekkelijk oogt.

 

Scharnierdeksel semi-con ondergrondse container   Alluminium semi-con ondergrondse container  

Kipsysteem rolcontainers semi-con

Scharnierbare deksel

Een scharnierbaar deksel(eventueel met gasveer) is gemakkelijk te openen door de gebruikers. De inwerpopening is groter dan bij de standaard uitvoering, wat het deponeren van grof afval en/of grote hoeveelheden afval aanzienlijk vergemakkelijkt

 

Aluminium omlijsting

Een aluminium in plaats van een houten omlijsting geeft uw ondergrondse containers een moderne look en is goed bestendig tegen vandalisme en graffiti

 

Kipsysteem

Een manueel kipsysteemzorgt ervoor dat u niet in contact komt met het afval. Rolcontainers (120 of 240 liter) worden bovendien moeiteloos opgetild en geledigd

         
Afsluitbare deksel semi-con ondergrondse container   Aangepaste deksel ondergrondse container semi-con    

Afsluitbare inwerpdeksel

Een afsluitbare inwerpdeksel is een handig hulpmiddel om uw ondergrondse containers volledig af te sluiten. Het zelfsluitend slot sluit de inwerpdeksel automatisch af, waardoor afvaltoerisme voorkomen wordt

 

Aangepaste inwerpdeksel

De inwerpdeksel kan worden aangepast voor papier & karton (soort brievenbusopening) of flessenglas (kleine ronde opening). Zo kan er geen ander afval ingeworpen worden

   

 

Weijerbeemd 10 5651 GN Eindhoven | Postbus 2323 5600 CH Eindhoven | T 0499-470 500 | F 0499-470 501 | E info@vanhappencontainers.nl